MATRIX DROPS COMPUTER 2018-02-28T07:07:11+00:00

MATRIX DROPS COMPUTER

“Dacă nu ești dispus să faci schimbări în viața ta, nu poți fi ajutat.”

HIPPOCRATE

 

SISTEME DE TESTARE ȘI EVALUARE MULTIDIMENSIONALE:

 • EVALUARE CU SCANARE MULTIDIMENSIONALĂ MATRIX DROPS – tehnologie portală a lumii interioare, evaluare si abordare holistică științifică dincolo de limitele corpului fizic, poate cea mai complexă tehnologie din domeniul fizicii cuantice, homeopatiei, psihologiei, astrologiei, etc, care imprimă în picăturile Matrix Drops informațiile  scanate din planul fizic, emoțional, energetic, mental, sufletesc, spiritual, într-o combinație unică din cele 108 elemente minerale specific corpului uman, rezultând remedii cuantice multidimensionale personalizate, care vor acționa ca un soft care dă un refresh sistemului  propriu energetic și informațional si  care va reechilibra acolo unde este nevoie; măsoară și identifică inclusiv toxicitatea cu metale grele, elementele homeopate și remediile  Matrix Drops personalizate,  estimează problemele înainte de manifestarea lor în corpul fizic, prezența entităților, crește vitalitatea, elimină dezechilibrele din toate planurile (stress, frici , remușcări, frustrări), armonizare și  reechilibrare dincolo de limitele corpului fizic .

MATRIX DROPS COMPUTER 1

Poate cea mai complexă tehnologie din domeniul fizicii cuantice, homeopatiei, psihologiei, astrologiei, etc care poate imprima în picăturile Matrix Drops informațiile scanate din planul fizic, emoțional, energetic, mental, sufletesc, spiritual, într-o combinație unică din  cele 108 elemente minerale specifice corpului uman, precum un soft care dă un refresh sistemului propriu energetic și informațional ce va reechilibra acolo unde este nevoie ; măsoară și identifică inclusiv toxicitatea cu metale grele, elementele homeopate și picăturile  Matrix Drops personalizate , estimează problemele inainte de manifestarea lor în corpul fizic, prezența entităților, crește vitalitatea, elimină dezechilibrele din toate planurile (stress, frici, remușcări, frustrări ), armonizare și reechilibrare dincolo de limitele corpului fizic.

În prezent, aproape toți folosim dispozitive fizice cuantice, precum telefoane mobile, camere digitale, laptop-uri care ne ajută în a cunoaște în detaliu mediul înconjurător care este în continuă creștere. Cu toate acestea,  pînă acum nu a existat nici un aparat capabil să mapeze sau să capteze un instantaneu al sinelui nostru interior. Matrix Drops Computer este primul dispozitiv capabil să reliefeze lumea interioară și problemele emoționale  ale ființei umane.

MATRIX DROPS COMPUTER 2

În zilele noastre omenirea dorește trezirea minții conștiente, înțelegerea valorilor interne ascunse. Pentru a atinge aceste lucruri, un nou tip de gândire este necesar, precum și o  abordare a emoțiilor și relațiilor, toate ghidate și personalizate prin intermediul noului nostru echipament. Cel mai evident exemplu este o persoană care iese din închisoarea sa  obișnuită de paradigme și își pune capabilitățile latente în mișcare. Știința a descoperit că oamenii folosesc, în medie, 10% din conștiința lor. Restul de 90% ar putea să ne confere o  îmbunătățire ce ne-ar putea conduce către locul nostru binemeritat din lume. Percepția dincolo de simțuri poate deveni un atribut al femeilor și bărbaților din ziua de azi care,  împreună cu cheia sufletului nostru, ne-ar putea conduce către o îmbunătățire semnificativă a calității vieții noastre.

MATRIX DROPS COMPUTER 3

Mai multe invenții și recunoașteri ale epocii digitale au fost predecesorii trezirii conștiinței de sine. Primul aparat singular, Matrix Drops Computer, în  timp ce deschide conștiința utilizatorului și extinde capacitatea senzorială, conectează și persoana cu conștiința sa atotcuprinzătoare. Ne pune în  contact cu propria noastră realitate și ne livrează mesaje de la propriul nostru suflet. Are capacități analitice pe care nici cele mai luminate minți de-a  lungul istoriei nu le-au putut realiza. Depășind limitele fizicii cuantice, Matrix Drops Computer acționează la nivel informațional.

Un alt produs singular în sinergie cu Matrix Drops Computer sunt Picăturile Matrix Drops Quintessence, ce conțin  tipare de informație impregnate în apă. Picăturile Matrix Drops sunt capabile să ridice nivelul conștiinței noastre la  30-40%, nivel la care suntem capabili de a obține rezultate fantastice. O astfel de creștere a conștiinței se poate  manifesta chiar și in alterarea problemelor fizice. Această realizare mentală și spirituală este dincolo chiar și de cea  mai sălbatică imaginație a noastră. Programul Matrix Drops este conceput pentru acele persoane cu o dorință de  dezvoltare a conștiinței într-un ritm fără precedent.

PICĂTURILE MATRIX DROPS QUINTESSENCE

MATRIX DROPS COMPUTER 5

Știința modernă observă energii și vibrații care pot fi găsite în lume și în om. Există ceva mai presus de toate, ceva ce a creat totul în această lume, cum ar fi vibrații, energii, minerale existente în ființe vii, inclusiv oamenii. Acest lucru semnifică indormația.

Picăturile Matrix Drops Quintessence conțin apă programată cu informație pură, elementară. Informațiile sunt teleportate în apă cu ajutorul unui dispozitic fizic cuantic, print-o procedură specială. Acestea sunt stocate în formă stabilă pentru zeci de ani. Chiar și un puțin de 10 picături Matrix atent slecționate pot desemna mărirea semnificativă a aurei, semn clar al efectelor pozitive extraordinare asupra organismului uman.

Din apă, organismal uman este capabil să accepte direct informațiile programate. Tiparele perfecte de informație repară câmpurile de informație din organism.

 

PICĂTURILE MATRIX DROPS QUINTESSENCE:

 • Îmbunătațesc considerabil calitatea vieții
 • Ajută la dizolvarea deziluziilor și a credințelor false
 • Ajută la eliminarea blocajelor emoționale și a gândurilor negative
 • Neutralizează tulburările declanșate de prezența metalelor grele, vaccinărilor
 • Neutralizează influența entităților
 • Dezlănțuie talentul și creativitatea și invite bucuria înapoi în viață
 • Oferă un impuls de energie, limpezesc mintea și sporesc concentrarea
 • Scapă de stress, anxietatea și sentimentul de vinovăție
 • Înbunătățesc intuiția
 • Armonizează emoțiile și relațiile
 • Ajută în prevenirea manifestării fizice a tulburărilor psihosomatice

Selectarea picăturilor Matrix corespunzătoare din cele 1500 de variante poate fi realizată cu ajutorul Matrix Drops Computer, dezvoltat special pentru acest scop, sau cu ajutorul unui bio-tensor.

 

Picăturile Matrix Drops

Știința din ziua de azi susține faptul că suntem la un pas de uns alt evolutiv. Cu toate acestea, acest salt nu este așteptat să aibe loc în dimensiunea fizică sau la nivel fizic. Singurul nivel pe care omul îl poate dezvolta este cel mental: în suflet și în spirit. Informația este cea mai valoroasă comoară și, probabil, cea mai puternică. Trăim într-o socetate de informații. În orice moment, în toate aspectele vieții noastre, suntem bombardași cu o cantitate de neînțeles de informații importante sau considerate a fi importante. Dar cît de mare este partea de informație ce deservește interesului nostrum, sănătății și fericirii noastre? Cum putem filtra cee ace contează cu adevărat?

Răspunsul este livrat prin intermediul unui produs special, ce conșine informații pure, curate, elementare. Acest produs fizic, cuantic, Matrix Drops, intenționează să deservească interesul superior al individului și al umanității, spre deosebire de cele ale industriei farmaceutice. Matrix Drops Computer este capabil să aleagă intre 1500 de tipuri diferite de picături Matrix, care ar servi cel mai bine individual examinat și care ar afecta modelul de comportament într-un mod pozitiv.

Toate aceste aspecte se bazează pe noțiunea fizicii cuantice și a matricilor direcționate de informare. Din moment ce sunt lichide, acestea sunt un mediu excellent de stocare a matricilor elementare și vectoriale, fiind utilizate drept transportator de informație. Odată ce matricea intră în corp și găsește informație distorsionată, va restaura totul pe un teren perfect.

Picăturile include informația și combinația celor 108 elemente minerale ce se gases în lume și în corpul uman.

MATRIX DROPS COMPUTER 6

Picăturile Matrix Drops conțin apă curate, purificată, fără alte materiale tangibile sau diluate. Singurul ingredient diferit este informația la nivel înalt care, în mod similar software-ului de calculator, este stocată în purtătorul de apă. Picăturile Matrix corespunzător alese refac echilibrul în părțile distorsionate din corpul nostru, emoțiile, gândurile și sufletul. Este un process similar cu cel de actualizare a programului unui calculator sau inițierea unui program anti-virus.

O informație perfecta poate indica un comportament perfect. Soluția Matrix Drops sensibilizează, confer lumină, luminează și și adduce la suprafață potențialele deziluzii. Ca urmare a recunoașterii de către individ, aceste efecte negative își pierd puterea și efectul asupra persoanei examinate. Informațiile sunt stocate in apă sub formă de hologramă. Folosind o metodă nu foarte diferotă de cea a lui Luc Montagnier, laureate al Premiului Nobel, care a teleportat informații ale AND-ului între containere prin intermediul aerului, în picăturile Matrix, informațiile sunt teleportate în apa curată prin intermediul unui echipament special și fără ajutorul unui dispozitiv electric, tocami pentru a elimina degradarea semnificativă a eficienței și eficacității.

De ce este apa purtătorul Matrix Drops? Deoarece corpul uman este compus în proporție de 60-70% din apă. Câteva picături pot livra și transmite informația către celulele noastre într-o clipă. Oamenii își pot redobândi echilibrul la dimensiuni mai mari, dar numai în cazul în care își identifică și își înțeleg problemele. Odată cu identificarea și recunoașterea problemei, ei pot acționa și sunt capabili să facă modificări benefice.

Unde duc toate acestea? Lumea de azi ne forțează să fim una dintre multele personae fără chip, din mulțime. Picăturile Matrxi ne conduc către propria noastră individualitate.

Problemele și preocupările nu vor dispărea doar temporar, acestea ar putea fi eleiminate pe termen nelimitat. Energia astfel eliberată, devine apoi disponibilă pentru a ne ajuta să ne realizăm visele și obiectivele propuse.

Ce ne oferă nouă picăturile Matrix? O ÎMBUNĂTĂȚIRE MAJORĂ A VIEȚII NOASTRE!

MATRIX DROPS COMPUTER 7Matrix Drops Computer (MDC) este oglinda lumii noastre interioare. Prin intermediul acestui computer ni se dezvăluie esența noastră ca ființă umană, punctele forte și slăbiciunile noastre, iluziile, misiunea și destinul nostru în viață. În lumea științifică nu există fapte sau consecințe ale faptelor care să nu poată fi măsurate. Matrix Drops Computer aduce la suprafață mesajele spirituale ale sufletului nostru, din adâncimea conștiinței, și ne informează asupra rezultatelor în format scriptic. Oportunitatea  propriei introspecții  este mai mult decât o metodă de cercetare tradițională, este arta descoperirii de sine. Până acum, am obținut o perspectivă asupra lumii interioare cu dispozitive computerizate, însă acestea nu ne-au ghidat și către  cunoașterea sufletului nostru.

Trăsăturile personale  și  temperamentale  ne  sunt  dezvăluite  lăsând  asupra  noastră  impresii  profunde, multe  dintre  ele  rămânând ascunse ochilor noștri, nefiind evidente.

Trăsături extraordinare ascunse observatorilor, nefiind evidente, sunt acum dezvăluite. Matrix Drops Computer este capabil să depășească paradigmele lumii materiale. Astfel, informațiile multidimensionale nu mai sunt limitate doar la lumea materială. Matrix Drops Computer face acest lucru posibil, prin analogie, comparând manifestările noastre comportamentale și formele vieții cu tiparele moleculelor, atomilor și particulelor elementare ale materiei vii. Fizica cuantică a făcut tot ce a fost posibil, în acest sens, de-a lungul stadiilor ei de dezvoltare. Explorarea sentimentelor și a gândurilor, și mai ales influența acestora asupra corpului fizic, sunt părți importante ale inovației Matrix Drops. Lumea științifică a încercat până acum să abordeze toate acestea printr-o cunoaștere psihosomatică.

MATRIX DROPS COMPUTER 8

Când “somatizăm” în conceptul psihologiei, noi reluăm cu adevărat și la nesfârșit un simptom fizic care are la bază o traumă psihologică  veche. În cazul refuzului recunoașterii formulei de rezolvare, individul poate retrăi repetitiv experiența traumatică,  lucru care conduce la consecințe fizice și psihologice. Procesul de autodistrugere se repetă atât timp cât noi nu putem rezolva, corecta sau repara caracteristicile traumatizante. Memoria celulelor caută soluții posibile la traumele negative suferite. În absența unei soluții, aceasta reia procesul cronic anterior, care se manifestă la nivel fizic. Această procedură se repetă până când vom găsi modalitatea  adecvată, corectă de eliminare imediată. Informațiile oferite de Matrix Drops ne ajută în astfel de situații. Pentru prima oară în lume,  noi am creat un produs care ne permite să impregnăm în apă caracteristicile traumelor si cu ajutorul căruia putem găsi soluția pentru rezolvarea  trăsăturilor caracteristice ale traumei.

În același timp ne permite să remediem procesul vieții noastre, dezorganizat și deteriorat, și să-l corectăm cu informațiile chintesență din picăturile Matrix Drops. Așa cum noi suntem indivizi diferiți și traumele noastre psihologice sunt diferite, prin urmare, așa sunt și manifestările traumelor în planul nostru fizic. Rezolvând probleme vechi psihologice, emoționale sau mentale, acestea nu vor mai  fi lăsate să se manifeste în corpul fizic. Prevenția și “detectarea timpurie” capătă acum un nou înțeles. Înalta tehnologie din dispozitivul Matrix Drops Computer detectează problema nemanifestată încă la nivel fizic.

Aparent și pretutindeni, orice obiect dorit devine accesibil, exceptând câteva lucruri importante care sunt în noi sau despre noi.  Acestea sunt  însă cele mai importante lucruri pentru care merită să trăiești. Sfera de explorare a Matrix Drops Computer îi va atinge pe cei cu care va interacționa.

Protocolul Matrix Drops (MDP) și utilizarea produselor Matrix Drops implică o cultură evoluată. Am descoperit valori care pot fi înțelese, pentru început, de “oameni selectați”. Toți cei care au încercat aceste produse le-au și integrat în realitatea lor. Acest computer extraordinar se poziționează dincolo de limitele normale ale cunoașterii.

Marele matematician Fourier spunea în secolul al-18-lea că aproape orice poate fi rezolvat sau modelat de funcțiile matematice. Metodele matematice sunt folosite pentru  a crea  tehnologii și echipamente tehnice de  ultimă oră. Spectrometrele magneto-, electro- și luminoase sunt capabile să înregistreze în funcții informația existentă în lumea noastră dar care este invizibila pentru noi.  Informațiile elementare și combinațiile acestora sunt înregistrate și descrise ca și funcții în Matrix Drops prin știința  limbajului computerizat. Computerele noastre pot verifica câteva milioane de funcții Fourier  obținute de la fiecare persoană și în cazul depistării unor  disfuncții, acestea selectează componentele necesare din formulele picăturilor Matrix Drops.

In trecut, aceste cunoștințe mistice inestimabile erau în mâinile alchimiștilor. Aceștia foloseau cristalele pentru a obține elixirurile vieții care puteau  să imprime cu exactitate  informația primordială, curată în lichide și minerale, numai în prezența ghizilor spirituali. Ultimele documente și date atestate aparțin lui Saint Germain, fiul lui Ferenc Rakoczi II.

Galeriile și muzeele păstrează dovezi scrise și pictate ale acestor practici. S-au descoperit instrumente nedeteriorate, însă, acestea nu au putut fi folosite din cauza lipsei de cunoștințe spirituale.

Cunoștințele  alchimiștilor au fost transpuse într-un sistem, pe baza dovezilor materiale și scrise și a sugestiilor lumii spirituale. Câteodată, la fel ca și computerele, corpul nostru fizic are nevoie de o actualizare. Prin utilizarea picăturilor Matrix Drops se poate restabili echilibrul  minții și al corpului.

Această metodă identifică, înainte de a se manifesta vreo tulburare în plan fizic, în regiunile mai delicate, cum ar fi corpul psihic sau corpul spiritual, distorsiunile măsurabile ce pot apărea. Profilaxia, în acest caz, nu este o detectare timpurie, ci prin urmare deschide noi perspective. Persoanele cu un nivel elevat al conștiinței, gândesc în perspectivă, evitând a se lăsa prinși în situații din care să încerce apoi cu disperare să găsească o ieșire. De aceea, este important ca oamenii să știe că există metode prin care poate fi păstrată armonia stării mentale și fizice a corpului nostru.

Informație de neprețuit: corpul nostru  nu trebuie să manifeste disfuncționalități. Așa cum un acordor își acordează instrumentele, atunci când se manifestă blocaje în corp, la fel și noi ne putem acorda la starea noastră inițială, cu vibrația și informațiile noastre native. Trebuie să ne cunoaștem “sunetele”, vibrațiile și informațiile noastre standard. “Informațiile standard” sunt stocate în pietre prețioase și semi-prețioase și sunt transmise cu ajutorul cristalelor. Aceasta este o metodă specifică prin care acestea nu intră în contact cu apa. Se recomanda însă a  fi  plasate în apropierea apei care se dorește a fi  impregnată. Apa poate stoca și menține informații câțiva ani. Picăturile Matrix Drops nu conțin nicio substanță nocivă sau chimicale.

Prin această metodă se poate obține o nouă perspectivă asupra existenței unor tulburări sau dizarmonii în corp și recomandări privind  cea mai potrivită formulă Matrix Drops, care să restaureze dezechilibrele respective.

După  ce  omul  a  atins  limitele  fizice  și  vârful  realizărilor  tehnice  și  a  început  să  se  identifice  pe  sine  prin  realizările  sale,  ajunse  la apogeu, a observat că a stagnat în evoluția emoțională și mentală.

De cele mai multe ori oamenii nu pot ține sub control gândurile și sentimentele autodistructive, de aceea, acestea vor prelua controlul.

Cu Matrix Drops Computer am creat și am scos la suprafața cunoștințe neatinse până acum. Acest computer este capabil să descopere elementele distorsionate și dizarmoniile care apar ca urmare a blocajelor energetice și emoționale și care se manifestă în cele  7 câmpuri ale corpului nostru: fizic, energetic, emoțional, mental, relațional, suflet și spirit. Computerul poate detecta și afișa doar prin citirea gândurilor, toate disfuncționalitățile provenite din simptome, înainte de manifestarea lor în corpul fizic. Nici un alt computer,  până acum, nu a putut efectua astfel de detecții. Matrix Drops Computer este inestimabil!

De ce este important?

MATRIX DROPS COMPUTER 9

Pentru cei care se iubesc suficient de mult, își apreciază corpul, sufletul și ființa spirituală, știind că aceasta este sursa longevității, vor face totul pentru detecția timpurie și evitarea apariției tulburărilor cauzate de  disfuncționalități în câmpurile corpului. Ne place să transferăm responsabilitățile vieții noastre în mâinile altcuiva, cum ar fi doctorul nostru, cei apropiați, psihologul, prieteni sau preotul.

Cu  toate  acestea,  eliberarea  din  robia  gândurilor  poate  fi  câștigată   doar  prin  modificarea  stilului  de  viată,  a  trăsăturilor  de personalitate și a gândirii distorsionate.

În sensul fizicii cuantice, suntem o imensitate de unde cuantice si mecanice, care posedă o mare varietate de modele și structuri.

Noua invenție  Matrix  Drops  Computer  este  capabilă  să  detecteze  perturbările  în  aceste  câmpuri  mecanice cuantice și să le corecteze prin administrarea picăturilor Matrix Drops.

Luați în considerare modul în care tehnologia modernă este capabilă să identifice  un sunet, o culoare, o imagine, chiar și o față. Unele telefoane rulează programe care recunosc o anumită melodie sau artist.  Camerele de supraveghere sunt capabile să recunoască fața unei persoane dintr-o mare mulțime de oameni. Și exemplele pot continua.

Orice dispozitiv care funcționează cu funcții Fourier este un aparat bazat pe fizică cuantică pură. Este momentul să vă familiarizați cu aceste concepte și gânduri! Din moment ce ele devin parte integrantă a vieții de zi cu zi si ne înconjoară, trebuie folosite.

Cu  Matrix  Drops  Computer  și  picăturile  Matrix  Drops  am  făcut  posibilă  detectarea  timpurie  și  profilaxia  oricăror  distorsiuni  și tulburări ale celor 7 câmpuri menționate anterior.

Toate  câmpurile  detectate  și  identificate,  cum  ar  fi   nivelul  energetic, slăbiciunile,  forța,  starea  mentală ,  starea emoțională și spirituală, sunt descrise cu acuratețe. Folosirea picăturilor Matrix Drops ajută ca tulburările aparent incurabile și starea de slăbiciune să dispară. Oricine va intra în contact cu noi și este dispus să își schimbe modul de viață actual și concepțiile sale, va fi îndrumat și ajutat.

Noi nu putem promite sau garanta. Produsele Matrix Drops sunt concepute pentru a oferi inspirație și ne conduc spre acțiuni pozitive pentru o soartă mai bună. Totul depinde de voința fiecăruia.

 

PROTOCOLUL MATRIX DROPS

“Flash-ul atomic în harta holografică a corpului uman. Decodificarea  fizicii cuantice a minții și a corpului.”

Problemele   fizice   sunt   adesea  o  reflectare  a  câmpurilor corpului eteric, nevăzut.  Matrix  Drops Computer (MDC)  ajută  la  descoperirea  și  explorarea  lumii invizibile din noi,

care ne arată cu   claritate   problemele   noastre   la  nivelul diferitelor câmpuri: energetic, emoțional, mental, relațional, sufletesc și spiritual.

La o scară mai mare, o persoană poate atinge o stare de echilibru atunci când problemele propuse sunt descoperite și tratate în mod corespunzător. Ințelegerea și producerea schimbărilor necesare sunt singura cale de a rezolva . Matrix Drops este esențial și ne va oferi ajutorul necesar pentru a ne regla nivelele corpului eteric. Dobândirea unui mod de viață de calitate prin îndreptarea disfuncționalităților din corpul nostru este pur și simplu primul pas.

 

Protocolul Matrix Drops (MDP) include schimbările necesare:

Atunci când în viața noastră încetează dezvoltarea calitativă sau apar blocaje, acestea determină  schimbări cantitative care pot conduce la “supraproducția” celulelor.

Dieta recomandată: evitarea produselor care conțin gluten, lactate, ouă (se poate consuma doar albușul), soia, margarină, zahăr, a băuturilor carbogazoase, inclusiv oricare alte produse tratate cu hormoni și antibiotice, mai ales la produsele din carne. Se recomandă de asemenea evitarea grăsimilor si alimentelor prăjite.

Restaurarea blocajelor, materialele radioactive acumulate și substanțele chimice dăunătoare din corp pot fi soluționate de Matrix Drops.

Mulți simt că integritatea lor se deteriorează ca rezultat al vaccinărilor. Matrix Drops Computer poate detecta aceste blocaje iar picăturile Matrix Drops, recomandate de computer, le pot corecta.

Detectarea rețelei subterane de apă și a grilei de radiații Hartmann acasă și la locul de muncă.

Putem în permanență sa aducem îmbunătățiri în viața noastră, lucru care este esențial în sincronizarea ființei noastre cu mediul înconjurător. Factorii geopatogeni  nocivi afectează câmpurile noastre energetice sensibile. Cartografierea și evitarea lor se face prin identificarea grilei de radiații Hartmann și a rețelelor subterane de apă.

Încărcarea spirituală se poate realiza prin puterea naturii, a ideilor adevărate, extraordinare și a călătoriilor prin lume.

“Explorarea confuziilor create de entități în mediul înconjurător și asistența ulterioară”

Blocajul informațiilor este ușor de recunoscut în aură. Spiritele atașate de oameni sunt definite de știință ca “persoane umbra”. În lumea fizicii cuantice acestea sunt denumite entități.

Energiile radiate de planeta Pământ și de astrele cerești  sunt analizate cu seriile Fourier. Matrix Drops Computer folosește aceleași metode analogice pentru examinarea celor 108 elemente care formează corpul uman. Tulburările și distorsiunile din câmpurile energetic, emoțional, mental, relațional, suflet și spirit pot fi detectate prin aceste metode.

În conditii specifice de luminozitate, aura pământului, cunoscută sub denumirea de curcubeu, este vizibilă ochiului. Dimpotrivă, echipamentele tehnice moderne nu au nevoie de luminozitate specifică pentru că ele pot percepe câmpul electromagnetic și radiațiile fotonice ale aurei.

MATRIX DROPS COMPUTER 10

Bazat pe tabelul periodic al lui Mendeleev, Matrix Drops Computer (MDC) decodifică cele 108 elemente care alcătuiesc corpul uman,ținând cont de nivelul conștiinței și al stadiului vieții noastre.

Atunci când lumea  a fost creată, Creatorul a hotărât să densifice energiile și informațiile, iar acestea au luat formă fizică. Particule fundamentale variate au fost transpuse în esență, formând un tot unitar, păstrându-și proprietățile lor interioare și exterioare. In acest mod s-au format și mineralele, pietrele semiprețioase și cele prețioase. Fiecare particulă  fundamentală deține proprietăți elementare speciale. Mai târziu, ca urmare a organizării  mineralelor, au căpătat forme și creaturile primare, plantele și animalele. Cu cât mai mult se încărcau cu informațiile mineralelor, cu atât mai mai mult  evoluau către forme complexe de viață.

La vârful piramidei dezvoltării stă specia umană, fiecare dintre noi avand un sistem de particule din cele 108 elemente. În mod natural, ca rezultat, noi avem toate proprietățile acestor elemente și deținem combinații infinite ale lor. Totuși, ca orice alt sistem complex, suntem predispuși la disfuncționalități inerente. De aceea, este esențială cunoașterea aprofundată a elementelor care ne alcătuiesc, pentru a putea remedia disfuncționalitățile care apar în corpul nostru.

Cele 108 elemente care formează corpul uman au 108 trăsături fizice și psihice și combinații ale acestora.

Misticii antici construiau 108 figurine asemănătoare cu zeitățile  pentru a ușura recunoașterea proprietăților fizice ale elementelor. Cu ajutorul fiecărei figurine se exemplificau și recunoșteau caracterele. Tulburarea elementelor se poate manifesta în oricare dintre cele 7 structuri ale corpului nostru: fizic, energetic, emoțional, mental, relațional, suflet  si spirit. Aceste structuri se pot influența una pe cealaltă. Restabilirea ordinii se poate face doar prin reorganizarea simultană a celor 7 structuri. De exemplu: o tulburare mentală poate determina probleme  fizice și energetice în corpul uman. În învățăturile lui Buddha sunt menționate 108 trăsături umane care ar putea desăvârși ființa noastră spirituală. La fel, Iisus, în pildele sale, a atras atenția asupra importanței cunoașterii emoționale și capacităților spirituale precum și asupra  soluțiilor acestora. Minciunile pot crea neputințe și vârtejuri în ființa spirituală, în timp ce adevărul eliberează; adevărurile elementare funcționează perfect, în timp ce tulburările elementare generează probleme  și greutăți. Soluția stă în recunoașterea și armonizarea tiparelor elementare perfecte. Informațiile conținute în cele 108 elemente ce ne formează pot fi folosite în acest scop al recunoașterii și armonizării. Matrix Drops sunt încărcate cu aceste informații elementare separate, în diferite combinații.

Prima generație de telefoane, aparate foto, video-recordere funcționau pe baza unor metode fizice. Aparatura din zilele noastre funcționează prin aplicarea principiilor fizicii cuantice pentru a transfera sunete și imagini.

Esența funcționării lor: fiecare sunet sau imagine este tranformată în funcții Fourier atunci cand semnalul este transferat , iar mai apoi, la destinație  sunt transformate din nou în sunet și imagine.

Matrix Drops Computer este un instrument de măsură care poate detecta tulburările informaționale de la nivelul structurii fizice și mentale. Produsele Matrix Drops se regăsesc în natură, sunt derivate din minerale și sunt capabile să rezolve tulburările informaționale menționate anterior.

Atenție! Matrix Drops Computer nu pune diagnostice! Nu este un echipament medical de diagnosticare. Orice declarație cu privire la echipament sau la măsurările rezultate nu poate fi considerat ca tratament final sau diagnosticare a bolii. Mai mult, el nu înlocuiește tratamentele medicale.

Analiza  vibrațiilor

Numai  1-2%  dintre frecvențele care ne înconjoară pot fi văzute sau auzite, în timp ce celelalte așteaptă sa fie descoperite. Pe baza cunoștințelor din lumea cuanticii și a computerului bazat pe fizica cuantică, toate frecvențele, vizibile, invizibile, care pot fi sau nu auzite, pot fi detectate, comparate și aplicate în statistici. Fizica cuantică este fizica posibilităților.

Una dintre caracteristicele  fundamentale ale fizicii cuantice este  dată de legătura dintre fenomenele fizice și mintea umană. Înregistrarea și redarea au loc prin  analizarea vibrațiilor Fourier.

Seriile Fourier și transformările lor au câteva aplicații: calcule probabilistice în statistică,  decodificări de semnale, tehnologiile video și audio, analiza vibrațiilor, descrierea circuitului analogic, spectrometrele și în rezolvarea ecuațiilor diferențiale.

Pentru a trage niște concluzii, Matrix Drops Computer evaluează măsurarea vibrațiilor, emoțiilor, calităților spirituale, gândurile, sentimentele.

Forțele potențiale ale mineralelor

Efectele  mineralelor au fost recunoscute de mii de ani. Energiile mineralelor au abilitatea de a vibra în organismele vii  și în obiectele fără viață. Cu echipamentele Matrix Drops, mai întâi sunt adunate frecvențe întâlnite în minerale, apoi sunt comparate cu informațiile comportamentului uman și animal și interferențele acestora. Aceasta este modul de a arăta cum informațiile specifice găsite în minerale rezonează cu fiecare persoană. Cu câteva picături Matrix Drops putem degaja și dizolva blocajele energetice și tulburările din interiorul nostru. Picăturile Matrix Drops au fost planificate să înmagazineze toate informațiile și vibrațiile  care pot exista în univers. Picăturile Matrix Drops se comportă ca undele create de o piatra aruncată în apă. Matrix Drops caută restaurarea și menținerea armoniei și în același timp, cu potențialul lor energetic,  dau forță lumilor vizibile și invizibile.

Amprenta

Palma conține concentrații de terminații nervoase, având un flux sanguin foarte activ,  de aceea poate fi citit un spectru larg de  informații , corespunzând unei reflexii lizibile  a corpului uman. Așa cum spuneau înțelepții: “cele 10 degetele ale noastre sunt conectate cu inima”. Prin recunoașterea și perceperea câmpurilor energetice ale unei persoane se pot descrie  punctele slabe, punctele forte, calitatea relațiilor, nevoile, emoțiile, și mai mult de atât, esența psihologică, emoțională, spirituală și intelectuală. Voltajul bioelectric se manifestă în palma sub diverse forme, în funcție de trăsăturile comportamentale.

MATRIX DROPS COMPUTER 11

Misiunea noastră este sincronizarea stării mentale cu vibrațiile, cu informațiile perfecte întâlnite în univers.

Matrix Drops Computer ajunge în câmpurile energetice ale oamenilor și deține capabilitatea de a detecta valorile aparent inaplicabile și de nerezolvat  ale trăsăturilor și punctelor slabe.

În primul rând descoperim  rădăcinile dezechilibrelor din mintea umană. Apoi,aplicăm informațiile bine coordonate ale mineralelor întâlnite în natură pentru a-i ajuta pe cei care apelează la noi.

PROGRAMĂRI:

Email: cabinet@psybears.ro

Mobil: 0758.149.265

PsyBears Soul Center

Str. Mihail Kogalniceanu nr.20 bl.1k sc.D ap.9 500173 Brasov

Phone: +4.0371.447.480

Mobile: +4.0735.663.118

Fax: 458 761-9562

Web: PsyBears Soul Center

EVENIMENTE